Superstar Brush Soap 20 gr.

Superstar Brush Soap 20 gr.

.

€0,00
€2,99
Merk:
Superstar
Voor 16:00 besteld = Vandaag verstuurd
Bestellen

De Superstar penselenzeep is speciaal ontwikkeld om je schminkpenselen goed te reinigen en zorgt voor het behoud van de elasticiteit en zachtheid van de haren. Geschikt voor alle haarsoorten. De zeep heeft een aangename citroengeur en is verpakt per stuk in een recyclebaar kartonnen doosje.

Na gebruik van je schminkpenseel is het niet alleen raadzaam uit hygiënisch oogpunt maar ook voor het behoud van je penselen om deze goed te reinigen. Wanneer je onderstaande stappen volgt, beleef je langdurig plezier van je schminkpenseel.


Het reinigen van de penselen gebeurt als volgt :
1. Spoel je penseel af onder koud of lauw stromend leiding water.
2. Haal je penseel voorzichtig heen en weer over de penselenzeep zodat de zeep goed tussen de haartjes van je penseel kan komen. Ga niet te ruw heen en weer, maar wrijf altijd met de haren mee.
3. Spoel je penseel af onder koud of lauw leidingwater en wrijf de penseel in je handpalm rustig heen en weer. Herhaal dit net zolang totdat er geen schmink meer uit komt.
4. Dep je penseel voorzichtig droog met een schone doek.
5. Indien noodzakelijk ( bijv. wanneer je penseel de volgende dag weer gaat gebruiken) kan je je penseel desinfecteren met 70 % alcohol.
6. Laat je penseel liggend drogen op een droge schone doek. Wanneer je je penseel rechtop laat drogen kan vocht teruglopen in de huls wat er voor zorgt dat de haartjes uit je penseel vallen en je houten steel gaat barsten.
7. Berg je penselen schoon en droog op.


De zeep is ook zeer geschikt voor het verwijderen van make-up vlekken uit
kleding; ga gewoon over de vlek en zet het in de wasmachine