ECO vlinder sponsjes set, per 6 stuks

ECO vlinder sponsjes set, per 6 stuks

De eco spons wordt geproduceerd volgens een unieke milieuvriendelijke schuimmethode die gebaseerd is op een revolutionaire vacuüm-overdruktechniek en meer dan 50% van de grondstoffen komt uit de natuur.

€0,00
€5,50
Merk:
Superstar
Voor 16:00 besteld = Vandaag verstuurd
Bestellen

De Superstar ECO Butterfly Sponge, ofwel Petal Sponge is een paars sponsje in de vorm van een bloemblad dat kan worden hergebruikt. Met dit sponsje is het heel eenvoudig om een vlinder of een prachtig eye design te maken. Vooral wanneer je deze gebruikt met de Dream Colours.

De ECO Butterfly Sponge zit verpakt per 6 stuks.

 Gebruik:

Maak je sponsje vochtig met schoon water en maak de schmink eventueel een klein beetje nat door deze nat te spuiten met een sprayflesje (art.nr. 139-777100) gevuld met schoon water.

Daarna veeg je met de spons voorzichtig over de schmink of Dream Colour. Omdat deze laatste vrij zacht is kun je het beste heen en weer bewegen met je spons, dus heen en terug zodat je de schmink niet teveel 1 kant op duwt en uit het potje veegt.

Probeer gelijkmatig druk te geven op de spons om alle kleuren op te pakken. Breng daarna de schmink al deppend aan op de huid en je zult in 1 keer een geweldig effect hebben met kleuren die mooi in elkaar overlopen.

Wanneer je de spons opnieuw wilt laden met de Dream Colour, let er dan op dat je deze hetzelfde op de schmink plaatst om te voorkomen dat de kleuren onbedoeld door elkaar lopen.

Gebruik een nieuwe spons voor elk nieuw gezicht in verband met de hygiëne

Reinigen:

Was het sponsje uit met water en zeep of was ze in de wasmachine (in een waszakje of kussensloop) op maximaal 60°C. Laat de sponsjes goed drogen.

De Superstar ECO Butterfly Sponge wordt geproduceerd volgens een unieke milieuvriendelijke schuimmethode die gebaseerd is op een revolutionaire vacuüm-overdruktechniek en meer dan 50% van de grondstoffen komt uit de natuur. Alle spons resten worden na verwerking gerecycled en geperst tot een nieuw materiaal wat o.a. gebruikt wordt voor geluidsisolatie.

Wij hebben vakantie! Uw order wordt daarom op 29 juli as. verzonden Bij uw order krijgt u een sjabloon gratis!